0

Stitchfix -muotiarviointi toukokuu 2016

Hei! Sain viime viikolla vielä yhden Stitchfix -lähetyksen ja putoin heti kuin muutaman yläosan kanssa. Olen innoissani jakamaan heidän lähettämänsä kappaleet, koska jopa ne, joista en pidä mielestäni, ovat silti suloisia (vain minulle). Ehkä kaivaa heidät …

Madga Lave v Back Blause – niin kirkas ja hauska. Kuten olkapäällä oleva yksityiskohta. – Pidä
Uusimmat videoni

Korkea saavuttaja – Great kuuntelukirjakatsaus
Tiffany Jenkins Book Review -tapahtuman korkea saavuttaja. Nopea arvio Uudesta muistelmasta lääkitysriippuvainen kaksinkertainen elämä. Kirjoittaja tarkistaa.

Helppo kirja kuunnella juoksemisen, syömisen tai muun ihmisten tekemistä.

Lisää videoita

0 sekuntia 6 minuuttia, 12 sekuntia

Seuraava
Sitten hän oli poissa Wolverhampton Wanderers Paita – kirjakatsaus
04:20

Elää
00:00
08:21
06:12

Käytin Madga Lave V Back -puseroa seminaariin, johon kävin Venetsiassa viime viikolla. Se on vuorattu sisälle, joka oli ihanteellinen, koska sain vähän hikoilua siellä lavalla ja oli huolestunut siitä, että saatat nähdä. Kun tarkistin paneelin jälkeen, olin iloinen siitä, että se piilotti hikoni (en vain minun hankaluuteni).

Channa brodeerattu puku – melko sininen vuoropuku. Se on mukava ja yksinkertainen tuulinen käyttää. Mutta Ben ei äänestänyt tästä, koska hän totesi henkilökohtaisesti, että se oli yhtä hyvin pussista/sotkuista.

Palautin tämän mekon. Varmistin kuitenkin, että annoin kommentteja muistiinpanoissa, joiden mukaan pidän tästä väristä. Kun palaat tai pidät jotain, tarkistat laatikot, pidätkö / pidä / pidä / pidä / pidä jokaisesta kappaleesta. Sitten on laatikko, jossa voit antaa ylimääräisiä muistiinpanoja sekä ajatuksia. Tämä on välttämätöntä sinulle fantastisen korjauksen saamiseksi. Kun sain valkoisen farkut, varmistin, että “ei koskaan lähetä minulle valkoisia farkkuja. Kiitos!

Kun saan jotain, josta pidän, varmistan, mitä pidän siitä, jotta stylistini voi lähettää minulle samanlaisia ​​esineitä.

Salden -hila yksityiskohtainen pusero sekä lillie raidallinen mansetti lyhyt

Rakasta sekä yläosan värejä ja leikattuja värejä. Shortsit olivat hiukan yhtä pitkiä henkilökohtaisesti

Pidin puseroa sekä palautin shortsit. Kuitenkin nyt, kun katson kahta kappaletta yhdessä, tunnen, että se toimii rento aurinkoinen asu.

Bernal Split kaulapusero – Käytin tätä äskettäin suorittamaan asioita. Se on mukava samoin kuin vain niin yksinkertaiset parit, joihin minun piti pitää se. Pidän kevyistä/valkoisista topista. Sillä on tämä asia peittää hartiat parhaiten nyt, koska minusta tuntuu, että saan yhtä hyvin useita pisamia. Tämä oli yksinkertainen vaihtoehto pitää.

Sinun ei tarvitse saada Stitchfix -lähetystä joka kuukausi. Joten jos ilmoitat niin ja et halua niitä heti, voit valita milloin haluat. Teen sen nyt, koska matkustan paljon.

Niille, Bologna FC 1909 Paita jotka eivät tunne StitchFixiä… maksat 20,00 dollaria stylistille, jonka avulla voit valita viisi vaatteita, koruja, lisävarusteita, jotka ovat ihanteellisia sinulle sopivan tyyliprofiilin perusteella. Voit valita, ettet saa myös tiettyjä tuotteita, ja poistun muotikoruista ja kukkaroista. Kun se tarjotaan, voit kokeilla sitä kodin yksityisyydessä. Asiat, jotka pidät pidät, asiat, joita et laita ennakkomaksun kirjekuoreen ja lähetä takaisin. Tarkista Internetissä samoin kuin olet valmis.

Kysymys: Mikä väri on tänään kärkisi?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

Instagram Atletico Mineiro Paita Live-Q & A -istunto sekä muu hauskaa juoksussa!

Instagram Live-Q & A -istunto sekä muu hauskaa juoksussa!

Hei! Miten menee? Halusin vain tarkastaa samoin kuin osavaltio hei … Hei! samoin kuin päivittää sinut viimeisimmästä juoksusta ja syömisestä

pitäisi ymmärtää ehdotuksia ennen kuin menet to Disneyland

pitäisi ymmärtää ehdotuksia ennen Disneylandin menemistä

Pitäisi ymmärtää ehdotuksia ennen Disneyland 2021. Disneyn uudelleen avaamista koskevia ohjeita sekä tietoja parhaan päivän kanssa

Jos JLO ja Shakira olisivat ystäviä …

Jos JLO ja Shakira olisivat ystäviä …

Hei!! Miten menee? Katsoitko JLO & Shakira -konsertin? Oletettavasti sen jälkeen oli paras jalkapallopeli parhaiten

#2020Challenge Instagram @RunEaTrePeat -sovelluksessa

#2020Challenge Instagram @RunEaTrePeat -sovelluksessa

#2020Challenge Instagramille, joka jakaa valokuvia sinusta kaikissa tunteiden eri vaiheissa COVID19 -pandemian aikana. Fu

Coca-Cola kahvikatsauksella

Coca-Cola kahvikatsauksella

Coke Zero Iced Coffee Review. Coca-Cola kahvin tumman sekoituksen nolla-sokerilla sekä Vanila-nolla-sokerilla yrittäen ensimmäistä Timiä

Parhaat vakuutukset juoksijoille

Parhaat vakuutukset juoksijoille

Tässä on luettelo 51 positiivisesta vakuutuksesta juoksijoille. Keskustelin näistä Instagramissa tänään, koska et ehkä tunnista

⚡ Shareaholicilla

.